2015 metų tendencijos – kostiumų raštai

vyriški kostiumaiIlgą laiką populiarumo viršūnėje buvo vienos spalvos kostiumai. Visgi, su kiekvienais metais mados keičiasi, ko pasekoje šiuo metu situacija kiek kitokia – didžiausio dėmesio sulaukia vienokiais ar kitokiais raštais išmarginti vyriški kostiumai. Būtent apie populiariausius jų raštus šiandien ir kalbėsime.

Taškuoti kostiumai
Taškuoti kostiumai  – tikra šių metų sensacija, kurią galima išvysti vis didesniame kiekyje įvairių viešų renginių. Ir tai yra puikiai suprantama, kadangi tokie kostiumai atrodo ne tik išskirtinai, bet ir ypač išvaizdžiai. Dažniausiai fonui yra pasirenkamos pastelinės spalvos, kurios yra padengiamos ryškių atspalvių, kaip pvz. raudonos ar tamsiai mėlynos spalvos taškais. Taip, tokio tipo kostiumų pasirinkimas tikrai netiks vienokioms ar kitokioms ypač oficialioms progoms, kaip pvz. laidotuvėms. Visgi, jei kalbame apie bent kiek laisvesnio formato šventes, kuriose norite ne tik atrodyti puikiai, bet ir išsiskirti iš visų kitų – taškuoti kostiumai yra neabejotinai vienas iš labiausiai jūsų dėmesio vertų pasirinkimų.

Įvairiomis formomis išmarginti kostiumai
Įvairiomis formomis išmarginti kostiumai – dar vienas 2015 metų sprogimas vyriškų kostiumų pasaulyje. Taip, Lietuvos jis kol kas nepasiekė, bet jei apsilankytumėte tokiose valstybėse kaip Italija, Prancūzija ar Jungtinės Amerikos Valstijos, tokių kostiumų tikrai išvystumėte. Jei kiek konkretinant, kalbame apie kostiumus, kurie yra labai panašūs į minėtus taškuotus kostiumus, bet skirtumas tame, jog šie kostiumai yra padengti ne vienos spalvos taškas, o įvairiomis kitomis formomis, kaip trikampiais ar kvadratais, bei dalimi atvejų net vienokiais ar kitokiais specifiniais piešiniais. Taip, jei nėra persistengiama bei yra pasirenkama paprasta forma, didesnio efekto, nei dėvint taškuotus kostiumus, tikėtis tikrai nereikėtų. Visgi, jei pasistengiama sukuriant kažkokį unikalų piešinį, kuriuo ir bus padengtas kostiumas – tai gali leisti palikti ne tik momentinį efektą, bet ir ilgalaikį jūsų bei jūsų kostiumo atsiminimą kiekvieno jus mačiusio žmogaus galvoje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>